HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

- på din väg framåt -

SÅHÄR TÄNKER VI

Vi jobbar med individers självledarskap, utgår från att alla människor är unika och har ett helhetsperspektiv när vi coachar -eftersom att vi vet att allt kan påverka oss människor; dåtid, tankar, jobb, relationer, hur vi rör på oss, återhämtning, målsättningar, förväntningar och så vidare.

Låter det rörigt? Bara lugn, vi finns här för att hjälpa dig sortera och välja DIN väg framåt.

På vårt första möte går vi igenom vad du vill ha ut av coachingen (psst, det är okej att inte veta, det reder vi ut tillsammans). Det tillfället kan bli en kickstart på din väg framåt och du får möjlighet att undersöka om coachingen passar dig. Våra eventuella fortsatta möten anpassas sedan efter dina behov. Vanligtvis utgår vi då från de fyra stegen nedan.

Sortera i ditt nuläge

Vi ser över var du befinner dig just nu. T.ex. hur du mår och har det idag, i vilka sammanhang du är, tankemönster, beteenden,  och basbehov så som rörelse, näring, återhämtning.

Definiera önskat framtida läge

Vi undersöker hur du önskar ha det. T.ex. om det finns specifika mål du vill uppnå, definierar hur du skulle vilja må och ha det om du själv får bestämma, sätter en riktning.

Hitta DIN väg framåt

Vi utforskar hur du kan ta dig till ditt önskade läge. T.ex. genom övningar, delmål, nya prioriteringar, ändra beteendemönster, byta kontext,  vässa kommunikationen. 

Målgång och reflektion

Vi definierar hur du vet att du nått ditt mål. T.ex. är det något mätbart du gör eller är det hur du mår i livet. Reflektion kring din väg framåt och hur du kan ha det som du önskar även framöver.

VILKEN COACHING PASSAR DIG?

Nedan hittar du våra tre olika inriktningar på coaching: må bra, make a change och karriär. Oavsett inriktning coachar vi med utgångspunkt i individens självledarskap och med ett helhetsperspektiv. Om du inte vet vad som passar dig just nu är det helt okej, välj valfri så sorterar vi tillsammans när vi ses.

 

 Må bra

Coaching Session

Känner du helt enkelt att du vill må och fungera bra? Du kanske önskar ha mer balans, lugn, inspiration, hälsa, kraft, glädje eller mindre stress i ditt liv? Eller så vet du att det finns något mer här i livet än kampen för att få vardagen att gå ihop, men vet inte vad du ska göra åt det. Då kan den här sessionen vara för dig.

Livet består av många olika delar, samtidigt som att allt hänger ihop. Vi utgår från att varje person är unik och att allt i livet kan påverka oss; tankar, jobb, relationer, sömn, beteendemönster, mat, dåtid, självbild, valda sanningar och så vidare.

Därför är utgångspunkten för den här sessionen där du befinner dig och vad du har runt dig i ditt liv just nu. Härifrån kan vi hjälpa dig hitta din väg framåt. Det kan vara genom att sortera upp nuläget, sätta en intention för hur du önskar ha det och vad du vill uppnå, undersöka om det är någon förändring som ska göras och bidra med praktiska verktyg. Med intentionen att hjälpa dig må bra och leva det liv du önskar.

 

Make-a-Change

Coaching Session

Vill du göra en förändring med vet inte hur? Eller så vet du hur men det verkar bara inte bli av, hur mycket du än försöker? De flesta av oss har ibland känt att det är något som skaver men vi kan inte sätta fingret på vad. Eller så har vi känt oss inspirerade att göra en förändring, men upplevt att vi är fast, överväldigade eller vet inte vart vi ska börja. Vi kanske till exempel inte lyckats hålla det där nyårslöftet för tredje året i rad nu.. Om du känner igen dig kan den här coaching sessionen vara för dig.

Startskottet handlar ofta om att tydliggöra varför du vill göra en förändring. Och sedan se över vad som ska till för att faktiskt få det gjort.

Under dessa möten ser vi över var du befinner dig just nu och hjälper dig därifrån att skapa din väg framåt. Vanligtvis handlar det om att vi ser över och sorterar i nuläget, sätter en målbild för önskat framtida läge, undersöker hinder och möjligheter samt tar till de praktiska verktyg som krävs för att faktiskt göra den där förändringen och nå ditt mål.

Edit-2914.jpg

Karriär

Coaching Session

Funderar du på vad nästa steg i ditt arbetsliv ska vara? Är du redo att upptäcka hur du kan utvecklas vidare inom ditt område eller kanske totalt byta bana? Då kan detta vara rätt session för dig.

Vi spenderar en stor del av vår vakna tid på jobbet. Om vi arbetar heltid från det att vi är 23 till 65 år gamla, jobbar vi mer än 75 000 timmar. Förhoppningsvis spenderar vi denna tid med att göra något som känns meningsfullt och får oss att må bra.

 

Den här sessionen anpassas efter var du är just nu och ditt önskade nästa steg i jobblivet. Exempelvis kan vi hjälpa dig sortera och klargöra vad du tycker är viktigt på ett framtida jobb, vad som gör att du känner flow, se över nuläge och målsättning samt utforska olika strategier och praktiska verktyg  för att faktiskt ta action och nå ditt mål.

 
HUR VILL DU TRÄFFAS?

2. Vilken form av coaching?

online

Här möts vi online, din coach bjuder in via länk. Passar dig som inte har möjlighet att ta dig till en fysisk plats eller helt enkelt föredrar coaching från hemmets trygga vrå. Vi rekommenderar ett första möte på plats för att sedan fortsätta med online sessioner.

på plats

Här ses vi fysiskt över en kopp kaffe/te för coaching, såklart på lämpligt avstånd. Passar dig som vill ha den personliga kontakten och utöver samtal även ha möjlighet att göra olika övningar tillsammans på plats för att t.ex. skapa lugn eller öka energinivån.

walk and talk

Här träffas vi på en promenad för coaching, med utgångspunkt i Hammarby Sjöstad. Det sägs att rörelse aktiverar hjärnan och gör oss mer kreativa, kanske kommer nästa aha-upplevelse här? För dig som vill ses i avslappnad form och samtidigt få frisk luft.