Vår innersta krets

Vilka människor omger jag mig med? En viktig fråga att ställa sig, för det sägs ju att vi blir genomsnittet av de fem människor vi väljer att spendera mest tid med.


Vår omgivning har en stark påverkan på hur vi formas så natuligtvis är det viktigt att ha rätt personer omkring sig. Personer som förstår dig, tror på dig och tycker om dig precis så som du är. De som också kan vara ärliga, utmana dig och ge dig kraft att nå högre höjder.


Sommaren kanske har gett dig mer tid att umgås och vara tillsammans med dom som betyder allra mest för dig. Personerna som du kan skratta och ha kul med, men också dela dina inre tankar med och visa dig sårbar för.


När du tänker på dina närmsta personer kanske du känner dig väldigt tacksam för att var och en finns där, för dig. Du kanske inser att någon person tar mer energi än du får tillbaka. Inte hjälper dig att vara den bästa versionen av dig själv. Eller så blir det mer tydligt att du saknar någon eller fler personer som ger dig den där varma känslan i magen.


✔️ Vilka personer finns i din inre krets?


✔️ Hur visar du omtanke för dina närmsta personer?


✔️ Finns det någon som ska flyttas ut eller läggas till utifrån?
5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla