Ett starkt "JAG"

Oavsett var vi befinner oss, vad vi har för mål eller utmaningar framför oss har vi själva ansvar för hur vi vill ha det i livet. Den resan startar ofta på insidan av oss själva. I förståelsen av vad det är jag vill, vad jag drivs av och vill bidra med. Vem jag är och vad jag behöver för att må bra.


När jag vet och kan ta ansvar över vad jag själv behöver kommer jag också kunna bidra som bäst till de människor jag har omkring mig och det sammanhang jag vistas i.


Att bygga sig ett stark ”JAG” för att så ofta som möjligt kunna vara sig själv, få använda sina styrkor och komma till sin rätt. Det är för mig att vara hållbar i livet.


Många är idag tränade i att stänga av signalerna inifrån. Lyssna mer på andra än på sig själv och sina egna behov. Hur är det för dig? Om du lägger andras förväntningar åt sidan, vet du då:


✔️ Vem du vill vara?

✔️ Vad du vill bidra med?

✔️ Vad du behöver för att må bra?



4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla