Är du där du vill vara?

Augusti är här. Sommarens sista månad. Kanske innebär det att din semester är slut, att du är mitt uppe i den eller att den precis har börjat. Oavsett hur det är för dig ger sommaren oss ofta en längre paus. Vi saktar ner farten, får tid att tänka klart och känna efter. Kanske är det då vi upptäcker vad det är vi behöver eller vill framåt.


Om du är ärlig mot dig själv och lyssnar in. Vad säger din inre röst? Den som vill hjälpa dig att nå dit du vill vara. Till dina mål och drömmar. Hur låter den? Hör du en positiv och peppande röst eller är den negativ och dömande? Klingar den starkt och tydligt eller behöver du lyssna väldigt noga för att kunna höra den?


Oavsett om du stannar kvar där du är eller tar en ny väg framåt, se till att göra ett aktivt val och motivera ditt beslut. Kanske väljer du, trots att du inte riktigt trivs, att vara kvar på ditt jobb eller i din relation, för att det ger dig tryggheten, tiden, ekonomin som du behöver just nu. Eller så väljer du en ny riktning som leder dig mot den där energin, glädjen, kärleken eller känslan av meningsfullhet som du vill ha.


Förändring kan behöva tid och tålamod, kräva kraft och mod. Ibland klarar vi oss på egen hand och ibland behöver vi ta hjälp, för att få en knuff framåt eller se möjligheterna bakom rädslor och hinder.


När sommaren är över, vad väljer DU och varför?
9 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla