Vilka är vi?

The Way Forward Team

 Vi är ett engagerat team som vill göra världen till en bättre plats, ett steg i taget. Klyschigt men sant.

Vi tror att en bra start är att hjälpa människor att må och fungera bra var de än befinner sig i livet. För att få detta att hända coachar vi med ett helhetsperspektiv och utgångspunkt i individens självledarskap. Vi delar också med oss av reflektion, inspiration och övningar på vår blogg med inriktning mot helhetshälsa.

För att hjälpa dig hitta din väg framåt mot dina mål och leva ett liv som är meningsfullt för dig.

Lär känna oss bättre här nedanför! 

IDA LARSSON

CERTIFIERAD COACH & GRUNDARE

Stockholm, Sverige

Ida har en bred bakgrund med arbete inom bland annat olika serviceyrken, elitidrott, projektledning, hälsopsykologi, självledarskap samt strategisk ekonom inom hotell -och restaurangbranschen. Den röda tråden har alltid varit samspelet med människor och att bidra i olika utvecklings -och förändringsarbeten. Hon valde därför att bli certifierad coach och senare grunda Way Forward Coaching, för att hjälpa människor att må och fungera bra i livet -på riktigt.

Under en coaching utgår Ida från varje individ hon har framför sig och tar hänsyn till helheten. Det vill säga att allt kan påverka oss människor; relationer, arbete, förväntningar, tankar, kost, stress och så vidare. Coachning med Ida kan till exempel innebära att du får berätta om vad du skulle vilja ha ut av samarbetet, att ni tillsammans sorterar i nuläget, undersöker hur du skulle vilja ha det framöver och sedan hittar DIN väg framåt. Längs med vägen jobbar ni med konkreta verktyg genom samtal och övningar. För att få till en hållbar förändring där du kan nå dina mål och samtidigt må som du önskar.

Vår förståelse är att man inte kan styra över allt som sker i livet och att alla känslor är okej. Men det fina är att vi genom självledarskap faktiskt kan påverka hur vi har det och mår, genom att medvetet skapa rätt förutsättningar.

Så när du får bestämma, hur vill DU må och ha det i livet?

Vi hjälper dig gärna. Boka in coaching eller en första kostnadsfri träff med Ida här:

Utbildning:

Civilekonomexamen, Linköpings Universitet

Systemisk Coachutbildning, Restart Company
Övrigt: bl.a. organisations -och beteendevetenskap, hälsopsykologi, projektledning, ledarskapsutveckling

HANNA KANTONEN

CERTIFIERAD COACH & HÄLSOINSPIRATÖR

Stockholm, Sverige

Hanna har sin bakgrund som ekonom och har arbetat i ledande konsultroller som revisor och redovisningskonsult. I jobbet har hon mött många olika typer av människor och företag och bidragit till att skapa bra relationer, goda samarbeten och resultat. Hälsa och helhetstänk har alltid funnits med som en viktig drivkraft och lett fram till att hon utbildat sig inom förändringsarbeten och valt att certifierat sig som coach. Framåt vill hon fokusera på att hjälpa andra att må och prestera bra, både i livet och arbetslivet.

 

En av Hannas passioner är att inspirera människor framåt i sin personliga utveckling genom att skapa medvetenhet kring välmående, hälsa och en ökad förståelse för sig själv och andra. Det gör hon bland annat i rollen som löpcoach, genom att driva kontot ”Hälsostark” på instagram och som instruktör inom träningskonceptet ”Slowmotion Training”- en träningsform med syfte att bli stark från insidan och ut genom långsamma rörelser och uppmärksamhet på sig själv, sitt andetag och sina gränser.

 

När hon inte djupdyker i siffror eller personlig utveckling är hon gärna ute i skogen och springer eller rör sig på yogamattan. Hos Way Forward är Hanna gästbloggare och skriver för att bidra med inspiration och ge dig som läsare möjlighet att reflektera kring dig själv och din egna utveckling. Kanske också ge dig en knuff fram för att genomföra den där förändringen som du tänkt länge på!

Utbildning:

Civilekonomexamen, Umeå Universitet

Systemisk Coachutbildning, Restart Company
Övrigt: bl.a. Slowmotion trainer, löpcoach, driver instagramkontot @hälsostark länkat nedan

  • Instagram